Welke boiler is beter om te kiezen?

Welke boiler is beter om te kiezen?

Als u het meest optimale model kiest voor uw gezinsboiler, moet u rekening houden met verschillende factoren, waaronder een van de belangrijkste is het merk van de fabrikant van de boiler.

Opslaghouder van het beroemde merk

Meestal, kopers hebben de neiging om producten van gerenommeerde merken te kopen, lees de recensies van consumenten die reeds hebben gekocht en geïnstalleerd thuis ketels. Daarom moet iedereen die een aankoop van een ketel plant meer weten over de meest populaire fabrikanten van dergelijke apparatuur.

Ketels van verschillende fabrikanten

Door merken bladeren

Electrolux

Dit merk produceert waterverwarmingsapparatuur, populair in Europa en andere landen gedurende vele jaren. Het bedrijf biedt modellen met een capaciteit van 30-200 liter. De interne coating van opslagapparaten van Electrolux is van hoge kwaliteit. De voordelen van de producten van dit merk omvatten ook het gemak van beheer en aantrekkelijk ontwerp.

Electrolux-ketel

Nadelen van Electrolux-ketels kunnen kortdurend werk van elektrische kachels en relatief hoge installatiekosten worden genoemd.

Electrolux-ketel

Ariston

Dit merk vertegenwoordigt hoogwaardige boilers in ons land tegen een betaalbare prijs. In het assortiment ketels van Ariston ziet u kachels met een inhoud van 30 liter, 50 liter en 80 liter, evenals 100 liter. Het inwendige oppervlak van de tanks van de producten van dit bedrijf is bedekt met email of titanium en voor sommige modellen is een speciale AG + -coating met zilver gebruikt. De voordelen van apparaten van Ariston worden gemak van controle en de aanwezigheid van goede bescherming genoemd.

Boilers Ariston

Thermex

De producten van dit Italiaanse merk zijn een van de meest populaire in ons land. Dit zijn duurzame ketels met een hoge bouwkwaliteit en vrij economisch werk. De meeste apparaten zijn klassiek rond ontwerp en compacte afmetingen. Dergelijke ketels hebben een vermogensregelaar en in sommige modellen is een optie voor versnelde verwarming beschikbaar.

Fabrikant van Thermex waterverwarmers

De capaciteit van de boilers van Termex is 50 liter.

Thermex-boilers

Bosch

De kwaliteit van opslagapparaten van dit Duitse merk is in veel landen bekend. Ketels van Boch verschillen in de manier waarop ze zijn geïnstalleerd en in verschillende capaciteiten. Van binnenuit zijn dergelijke apparaten bedekt met glazuur en uiterlijk is hun ontwerp zeer aantrekkelijk. De modellen van deze fabrikant worden gekenmerkt door veel positieve recensies. Ze passen de temperatuur op een geschikte manier aan en hoog genoeg vermogen.

Ketels Bosch

Dergelijke ketels dienen zonder de behoefte aan reparatie voor een lange tijd.

Bosch waterverwarmer

AEG

Verwarmingselementen van deze bekende fabrikant trekken kopers aan met een kleine omvang en gebruiksgemak. Dit zijn betrouwbare apparaten die eenvoudig te bedienen zijn met behulp van de knoppen op het voorpaneel. Tanks van deze ketels zijn gemaakt van schokbestendig materiaal en alle interne onderdelen zijn behandeld met een anticorrosieve laag, waardoor ze langer meegaan.

Boiler AEG in het appartement

De nadelen van boilers AEG zijn hun hoge kosten en hoge elektriciteitsverbruik.

Boiler AEG

Gorenje

Dit merk uit Slovenië produceert betrouwbare en hoogwaardige boilers, van binnenuit bedekt met roestvrij staal of email. De lijn verwarmingsapparaten van Gorenje wordt weergegeven door apparaten met een volume van 10 tot 200 liter. TIEN in dergelijke apparaten is zowel "nat" als gevangenen in een afgesloten fles en de kosten van instrumenten van deze fabrikant zijn beschikbaar voor onze landgenoten.

Boiler Gorenje

Stiebel Eltron

Deze Duitse fabrikant produceert waterverwarmingstoestellen, elektrische apparaten, verwarmings- en ventilatieapparatuur. Alle producten van Stiebel Eltron onderscheiden zich door een voorbeeldige kwaliteit, modern design en een breed scala aan producten. Kachels van dit merk werden sinds 2007 in Rusland verkocht. Ze worden weergegeven door een reeks apparaten met een capaciteit van 5 tot 1000 liter.

Stiebel Eltron-waterverwarmer in gebruik

De voordelen van deze techniek worden goede aanpassing aan de huishoudelijke bedrijfsomstandigheden, installatiegemak en duurzaamheid van het gebruik genoemd.

Boiler Stiebel Eltron

TIMBERK

Accumuleren kachels van deze Scandinavische merk onderscheidt zich door dergelijke functies als een hoge efficiëntie, de kleine oppervlakte, betrouwbare prestaties, exclusief design en meerdere beveiligingslagen. In de lijn van instrumenten van Timberk zijn er zowel verticale modellen als horizontaal geplaatste apparaten. Het bedrijf maakt gebruik van innovatieve technologieën die helpen het elektriciteitsverbruik te verminderen tijdens de werking van de waterverwarmingsapparatuur.

TIMBERK waterverwarmer

OSO WARMWATER

Deze fabrikant uit Noorwegen produceert al meer dan 80 jaar boilers en biedt honderden modellen apparaten voor Noren, inwoners van de VS, Europa en Rusland. Techniek van OSO, afhankelijk van de capaciteit, wordt geïnstalleerd in particuliere woningen, in medische centra en bij verschillende bedrijven. Voor huishoudelijk gebruik produceert het bedrijf instrumenten met een tankinhoud van 30 tot 150 liter.

Noorse fabrikant van boilers OSO WARMWATER

In de Express-serie warmt het water versneld op dankzij twee elektrische units en in de Kombi-serie wordt directe verwarming gecombineerd met indirecte verwarming. Onder de voorstellen van OSO zijn apparaten die werken op zonne-energie.

Ketel OSO HEETWATER

Atlantische Oceaan

Deze Franse fabrikant staat al lang bekend om de betrouwbaarheid en hoge kwaliteit van zijn producten. Bij de productie van verwarmingstoestellen bedrijf past innovatieve oplossingen, bijvoorbeeld, het bekleden van de tankwanden glazuur zirkonium voor het verlengen van de levensduur en een hoge weerstand tegen corrosie. Het bereik van de Atlantische een verticale ketels, alsmede horizontale instrumenten. TEN in verschillende modellen kan worden ondergedompeld in water of "droog".

Boiler Atlantic

De capaciteit van dit merk varieert van 30 tot 200 liter.

Op welke technische kenmerken letten?

Na het definiëren van het merk, let op:

  1. Afmetingen van het apparaat en het gewicht. Deze parameters zijn belangrijk bij het kiezen van de locatie waar de ketel zal worden geïnstalleerd.
  2. Type bevestiging. De meeste ketels zijn op een muur gemonteerd, maar eenheden groter dan 150 liter kunnen op de vloer worden geïnstalleerd. Sommige apparaten kunnen ook verborgen worden gemonteerd.
  3. Capaciteit van het apparaat. Haar keuze moet worden beïnvloed door de gebruikswijze van het apparaat, evenals het aantal bewoners. De berekening van de vereiste capaciteit is gebaseerd op de gemiddelde kosten van warm water door één persoon.
  4. Materiaal van de tank en thermische isolatie. De beste versie van de tank is een product gemaakt van roestvrij staal en voor de bescherming van stalen wanden passen verschillende coatingopties toe, bijvoorbeeld email, titanium of glaskeramiek. Van de dikte van de thermische isolatielaag die zich tussen de wanden van de binnentank en het ketellichaam bevindt, hangt het vermogen van de inrichting om de temperatuur van het verwarmde water gedurende een lange tijd te handhaven af.
Ketels van verschillende fabrikanten in de uitverkoop

Power kachel. Het kan variëren van 1 tot 6 kW en beïnvloedt de verwarmingssnelheid van het water verzameld in de ketel, evenals het elektriciteitsverbruik van het apparaat.

Tips om te kiezen

  • Het kiezen van de meest geschikte verwarming voor uw huis, vakantiehuis of appartement, overweeg het doel en de frequentie van het gebruik ervan. Sommige mensen kijken voor een apparaat in staat is het verwarmen van het water in de periode uit het hete water in de zomer, terwijl anderen willen het huisje met warm water te garanderen, maar niet over een grote capaciteit machine niet nodig hebben, en anderen die geïnteresseerd zijn in een apparaat voor het verwarmen van water voor meerdere gezinnen wonen in een privéwoning. In elk van deze gevallen zal het optimale model van de ketel zijn eigen model zijn.
  • Bepaal de plaats van installatie van het apparaat door de muur te meten en ervoor te zorgen dat het bestand is tegen het gewicht van de kachel samen met het water erin. Als u een compacte verwarming nodig heeft, kunt u de horizontale modellen of de vlakke ketels van dichterbij bekijken.
Ketels met verschillend volume

Wanneer u de kracht van het verwarmingsapparaat kiest, moet u de staat van de bedrading in het huis of appartement beoordelen. Het is ook belangrijk om bij het kopen van een kachel vragen te stellen over de garantieverplichtingen van de fabrikant en de beschikbaarheid van de reparatie van het gekochte model.

Modellen van boilers van verschillende fabrikanten

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 5 = 3