Двойни мивки за банята

Двойни мивки за банята

Двойните черупки изглеждат много стилни и имат редица предимства пред една мивка. Двойното умивалник помага да се създадат най-удобните условия за едновременното намиране на членовете на семейството в банята.

двойно умивалник

Мивка за двама

Goodies

1. Увеличете зоната на приемане на водни процедури. През сутринта ще можете да създавате спокойствие и спокойствие в апартамента, тъй като двама души могат да се мият по едно и също време, което е особено важно при събиране за работа или обучение.

2. Поддържане на цялото семейство чисто. Например една мивка може да се постави на разположение на децата, а другата - на възрастни. В резултат на това се получава максимална изолация на децата от възрастните. Освен това можете да използвате една мивка и да дезинфекцирате другата.

3. Организиране на индивидуално пространство. В собствената си черупка човек подрежда лична зона по свое усмотрение. Например, можете да поставите гел, да поставите рафта с лични козметични и хигиенни средства.

двоен мивка - чистота за цялото семейство

двойна мивка в реколта интериор

минуси

1. Наличие на изисквания за свободно пространство. Ако имате малка баня, тогава с инсталирането на това водопроводно устройство ще трябва да изчакате.

2. Цената на продукта. Постоянните двойни черупки обикновено са скъпи, което ви кара да мислите, преди да купите такава умивалник. Въпреки това недостигът бързо се компенсира от желаното спокойствие и комфорт в къщата.

3. Необходимостта от почистване. За почистване сега е необходимо два пъти повече да се изразходват, защото трябва да почистите повече от една мивка и две.

дизайнер двойна мивка

двойна мивка в интериора

двойно умивалник със сребърно покритие

материали

Когато избирате двойна мивка за баня, обърнете внимание на материала от нейното производство.

Фаянс и порцелан

Най-често срещаните за тях са черупките от фаянс и порцелан. Керамичните продукти се отличават с красивия си външен вид, екологичната съвместимост и хигиената. Те се вписват добре във всеки интериор в банята. Този продукт не се страхува от драскотини, температурни промени. В същото време, поради своята крехкост, корпусът не може да издържи на натоварвания от удари, ще се разпадне и ще се провали;

двойна мивка от порцелан

мивка за голямо семейство

двойна мивка от фаянс

Порцеланови плочки

Керамичният гранит, за разлика от керамиката, има гранитогрес. Тези черупки са много по-силни от керамиката, те са практични, не се страхуват от механичните ефекти на тежки предмети.

Двойна мивка от порцеланови камъни

стъкло

Широкото разнообразие от умивалници с двойно стъкло дава възможност да се използват различни цветови решения. Този материал е матов, лъскав и също много гладък. Стъклото е широко използвано от дизайнерите, защото може да има много форми. При производството на двойни устройства за измиване на употребено стъкло, минало втвърдяване, така че тази водопроводка не е крехка и не се страхува от механични повреди. На стъклото няма следи от замърсяване, не се стига до миризми и влага, но ако водата е много твърда, върху повърхността може да се образува покритие;

двойна стъклена мивка

Изкуствен камък

Дуетът от изкуствен камък се инсталира много често. Композитните черупки са издръжливи и безопасни, издържат на механични натоварвания и химически среди, но такива продукти имат голямо тегло.

Двойна мивка от порцеланови камъни

Естествен камък

Мивки от естествен камък имат красив външен вид. Въпреки това, те могат да абсорбират оцветяващи частици и миризми, затова се нуждаят от постоянна грижа;

двойна мивка от естествен камък

Неръждаема стомана

Двойните уреди от неръждаема стомана рядко се инсталират в банята, тъй като този материал е подходящ за кухни. В основата на този избор често е проект за проектиране. Такива водопроводни инсталации могат да бъдат източник на прекомерен шум в банята.

двойна мивка от неръждаема стомана

Бронз или мед

Използването на бронз или мед като суровини ви позволява да създавате красиви продукти. В същото време такива устройства са доста капризни и те се нуждаят от постоянна грижа при работа.

двойна мивка от мед

монтаж

Етапите на монтаж са идентични с инсталирането на обикновен мивка.

Двойните мивки се предлагат в следните видове:

  • вградена;
  • прикачени файлове;
  • Surface.
двойна мивка

двоен тип мивка в интериора на банята

Най-простият е черупката на горната структура, която има бордюра в конструкцията. За да го инсталирате, трябва само да инсталирате кранове и сифони.

Най-евтиният е мивката, но е по-трудно да се инсталира. В допълнение към свързването към водопроводната система е необходимо също така да се закрепи към стената с опори.

двойна мивка закачена

схема на монтиране на шарнир за мивка

парен мивка

двустранна двойна мивка

Вградените проби се инсталират в брояча, използвайки вратовръзка. Останалата част от работата е подобна на инсталирането на други двойни черупки.

При избора на двойна мивка изчислете размера на свободното пространство в банята. В противен случай е много практично и ще бъде много удобно за използване. Разнообразие от форми и дизайн ви позволява да създадете всеки дизайн, който надминава всяко изображение в лъскаво списание.

двойна мивка за просторни стаи

използвайте двойна мивка

бяла двойна умивалник

Как да инсталирате самостоятелно двойна мивка в банята, погледнете в този видеоклип:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 37 = 45