Gasslange for tilkobling til gass

Gasslange for tilkobling til gass

Under sovjettiden ble tilkoblingen av gassovnen til gassrørledningen underlagt strengere forskrifter. I dem var det eneste mulige alternativet å koble til et stivt rør. Gassen ble ført til platen av et metallrør. For hjørner, hjørner, knær ble brukt. Og så flytte platen var umulig, selv en liten våtrengjøring ble ledsaget av vanskeligheter.

I dag, i forbindelse med utseendet på nye materialer, er det tillatt å bruke fleksible rør. Men det er veldig viktig å følge alle reglene og koble gassen riktig.

Korrekt tilkoblet gass kolonne

Slanger for å koble gassoljen til gass

søknad

Gasslangen skal ha en liten sag. Derfor må du tydelig definere lengden. Lengden bør bestemmes ut fra leggingsbetingelsene. Og avstanden fra krysset med gassrøret før du kommer inn i kolonnen. Det er nødvendig å være oppmerksom på tråden som er plassert på denne inngangen. Spissen på kontakten må også passe til diameteren. Hvis diametrene er forskjellige - må du bruke en spesiell adapter.

Det bør tas hensyn til at maksimal lengde på en slik slange vil være 4,5 meter. Sterk spenning er ikke tillatt. Dette kan føre til deformasjon og som en konsekvens føre til lekkasje. En liten margin vil tillate deg å flytte platen litt, i tilfelle reparasjon eller våtrengjøring.

Gasslanger

Gasslangen er merket med gul. Vannslangen har rød eller blå markering.

Tips for å velge

Her er en liten liste over rør som butikker tilbyr, for tilkobling av gassutstyr. Men husk å bruke kun spesialiserte gasslanger. Og bruk aldri vannslanger.

  • Gummiforsterket slange. Budsjettalternativ. Den har gode dielektriske egenskaper. Sannt, ulempen med et slikt produkt er at det er utsatt for rask ødeleggelse og utseendet av sprekker.
  • Gummislange i metallfletting. I motsetning til sin tidligere kollega er han motstandsdyktig mot mekanisk skade. Men takket være flettet er det umulig å inspisere det gassledende røret, og hvis det er defekt, kan det ikke bli funnet et lekkasjepunkt. En ulempe er også fraværet av en dielektrisk.
  • Metallbælgeslange. Holdbar, pålitelig, i stand til å strekke seg og holde den rette vinkelen. Det er ulemper. Høy pris, sammenlignet med gummislanger. Også det er ingen dielektrisk. Men den viktigste ulempen er muligheten for brenning av hull i slike ledninger. Hvis ingen dielektrisk innsats er installert.

I alle fall vil det være overflødig å be selgeren å gi en anbefaling. Basert på deres erfaring, vil de gi deg det beste alternativet. Ikke kjøp et produkt av tvilsom produksjon. Følg disse reglene, og installasjonen vil gå som klokke.

Gasslanger

Et annet tips, hvis slangen har god gjennomstrømning, må ikke bruke slanger mindre enn 10 mm i diameter.

Koble gasskolonnen til gassen

I neste video vil du tydelig vise og fortelle hvordan du kobler gasskolonnen riktig og sikkert til gassrøret.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

63 − = 61