Vaskemaskinen strømmer fra under

Vaskemaskinen strømmer fra under

Vaskemaskinen er designet for å gjøre livet enklere og mer praktisk, slik at vi kan bruke mindre tid og energi på rengjøring. Men noen ganger, som et resultat av uaktsom behandling eller fabrikk ekteskap, blir hun omgjort fra en sann hjelper til en reell kilde til problemer. Et av de vanligste problemene er utseendet på en lekkasje i bunnen av saken. Hvis vaskemaskinen strømmer fra under vann når det samles inn, vaskes eller klemmes, bør du umiddelbart finne årsaken.

I denne artikkelen vil vi fortelle deg hvordan du identifiserer kilden til lekkasjen, og hvordan du reparerer den. Våre tips gjelder for vaskemaskiner fra de mest populære produsentene, som LG, Samsung, Bosch, Electrolux og Ardo.

Gjennom det som flyter?

Det første du må ta hensyn til - på hvilket stadium av vaskesyklusen begynner pytten å bli dannet under vaskemaskinen? Dette vil hjelpe deg med å identifisere årsaken til lekkasjen. Etter at enheten er stengt, må du koble den fra strømnettet og nøye undersøke hovedkomponentene i strukturen. Vær oppmerksom på integriteten til delene og tilstedeværelsen av fuktighet i dem.

Vaskemaskin kjører

slange

Hvis maskinen begynner å lekke ved rekruttering eller drenering av vannet, er problemet mest sannsynlig i en av slangene - drenering eller fylling. Ved en sammenbrudd av førstnevnte oppstår en lekkasje under spinningen, og hvis den andre er defekt under fyllingen av tanken.

Påkjen lekkasjen i slangen ganske enkelt - du trenger bare å gjennomføre en grundig inspeksjon av disse elementene og sjekke festepunktene til kloakkrøret og vaskemaskinens kropp. Hvis slangens integritet er ødelagt, må du kjøpe en ny.

Når festet løsnes, anbefales det å bytte pakninger og stramme beslaget manuelt (da verktøyet kan skade plastet).

Lek gjennom vaskemaskinens slange

Dreneringspumpe

Skader på avløpspumpen er en alvorlig nok problemer. Tåle det selv, uten å ha noen kjennskap til å reparere husholdningsapparater, det vil ikke være lett. Derfor er den mest korrekte løsningen å ringe en profesjonell mester for å reparere pumpen. Også du kan kjøpe en ny del og prøve å installere det selv.

Drenkepumpens vaskemaskin

tank

Hvis det oppstår en lekkasje direkte under vaskeprosessen, er problemet sannsynligvis i tanken. Ofte glemmer vi å fjerne forskjellige småbiter fra lommene før de vaskes. Glemte nøkler, barrettes og mynter kan skade vasken på vaskemaskinen, spesielt hvis den er laget av plast. Gapet er lett å oppdage: du må bare fjerne front- og bakpanelene i vaskemaskinen, og vippe den i forskjellige retninger, inspisere tanken. På samme tid, opplyse deg selv med lommelykt, slik at selv den minste sprekk ikke kan unnslippe deg.

Små skader på tanken kan elimineres med en spesiell bygnings lim, men dette er et midlertidig mål. Med store hull må tanken byttes ut.

Tank av vaskemaskin

mansjett

Årsaken til lekkasje av maskinen under vask kan være et brudd på mansjettens integritet - gummiforing på luken. Mansjetten kan bryte på grunn av at fremmede gjenstander kommer inn i den eller bare slites ut som følge av langvarig bruk. Skadet mansjett skal repareres eller erstattes. Begge kan gjøres med egne hender.

Spalten kan forsegles med et spesielt verktøy som "flytende gummi", eller limes på den med en gummipatch. På hvordan du demonterer den gamle mansjetten og installer en ny, se "Ubehagelig lukt fra en vaskemaskin".

Vaskemaskin Cuff

Ved siden av lageret

Hvis vaskeprosessen ikke bare følger med dannelsen av vannputer under vaskemaskinen, men også ved ekstern støy, kan det feilaktige bæret være årsaken til problemet. Under drift er lagrene dekket av rust og plakk, noe som ikke bare lider, men også oljetetningen som ligger i nærheten. Derfor blir begge deler erstattet samtidig. For å komme til dem må enheten være nesten helt demontert.

Reparasjon av vaskemaskinens lager

Hvis du ikke er trygg på dine evner, er det bedre å overlate denne oppgaven til en profesjonell, som ved dine uheldig handlinger kan du ytterligere forverre situasjonen. Har besluttet å rette opp problemet selv, ikke glem å ta bilder av hvert trinn, merk plasseringen av ledningene og andre viktige detaljer med markøren.

Prosessen med å erstatte lagrene presenteres av Vladimir Khatuntsev i neste video.

Andre grunner

Materen til et vaskepulver ble hamret

Lekkingen i begynnelsen av vasken kan signalere at ikke alt er i orden med beholderen som leverer pulveret og balsammen. Noen ganger er det tilstoppet med overskudd av vaskemidler eller gjenstander som ved et uhell kommer inn. Problemet kan løses ved å rengjøre materen grundig og vaske den i varmt vann. Hvis det er sprekker, bør det byttes ut.

Rengjøring av oppvaskmaskinmateren

Skadte brystvorter

Hvis vaskemaskinen har lov til å strømme mens du rekrutterer vann, er det mulig å knuse rør. Dette er en dyse som forbinder fyllventilen og vaskemiddelmateren og dysen som forbinder tanken og avløpspumpen. Et annet grenrør som kan skyldes lekkasje er en som pumper vann inn i tanken. Hvis problemet ikke er veldig alvorlig, kan alle rettes ved hjelp av tetningsmidler, ellers må den skadede tilkoblingen bli byttet ut.

På reparasjon av vaskemaskinen med en lekkasje under, se videoen av Vladimir Khatuntsev.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

29 + = 30