Hvordan male vægge med vandemulsion

En af måder at dekorere værelser på er maling med vandemulsionsforbindelser. Hvad er godt med denne mulighed? Malet med vandemulsionsvægge kombineres med interiør af enhver art. Og med dagens populære højteknologiske og minimalisme, og der er næsten ingen muligheder - væggene skal kun være glatte uden mønster. For at opnå dette kan du male eller indsætte med enfarvet tapet. Det andet plus - du kan vælge enhver farve og vælge den passende type maling, du kan få en mat eller halvmattet overflade. Det tredje positive punkt - at male væggene med vandbaseret maling er en simpel proces. Du kan selv gøre det. 

Maling vægge med vandbaseret maling kan gøres uafhængigt, og resultatet bliver på det rette niveau

Maling vægge med vandbaseret maling kan gøres uafhængigt, og resultatet bliver på det rette niveau

Hvilken slags vandemulsion at vælge til vægge

Under navnet vandbaserede maling er der forbindelser med forskellige egenskaber - nogle kan kun bruges i rum, og selv så blader de hurtigt og falmer, andre maler ydervæggene og ser, de taber ikke i årevis. Af denne grund er det nødvendigt at vælge sammensætningen for specifikke opgaver og mål.

Grundlaget for vandbaserede maling er vand, hvor der er polymer- eller mineralpartikler. Efter tørring efter maling fordampes vand, og polymerer og mineraler danner en film på overfladen. Egenskaberne af denne film bestemmes af typen af ​​polymer, derfor er nøglebetydelsen netop sammensætningen af ​​den vandbaserede maling, når den vælges. Og de er:

 • Mineralvandsmulsion. Lavet med lime eller hvid cement. De har en lav pris, holder sig perfekt til enhver overflade, men hurtigt udbrændt og er let beskadiget - de tørres af når de røres. Fordi, på trods af den lave pris bliver de mindre populære.
 • Silikat. Kernen i denne maling er et flydende glas, som er givet til sammensætningen en høj modstand mod atmosfæriske fænomener. Væggene forbliver dampgennemtrængelige. Den kan bruges indendørs og udendørs, levetiden er ca. 10 år.

  Mineral og silicat vandbaserede maling har forskellige egenskaber og formål

  Mineral og silicat vandbaserede maling har forskellige egenskaber og formål

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  − 5 = 1