Værktøjssæt til husets elektriker

Hvis du planlægger at lægge ledningerne selv, skal du installere og tilslutte stikkene, og du skal bruge en anstændig mængde forskellige værktøjer. Du skal bruge instrumentering til måling og nogle elværktøjer - for at kunne arbejde hurtigere. Hvad er elektrikerens værktøj til hjemmetermester, hvad skal det være? Læs videre. 

Håndværktøj

Håndværktøj elektriker er let at holde i en kuffert - en særlig plastik tilfældet med holdere, omregnet dokumentmappe eller lille kuffert, kan tasken bruges med en lang række afdelinger, men de er ikke så behagelig.

Nogle få eksempler på, hvordan et elektrisk værktøj kan opbevares

Nogle få eksempler på, hvordan et elektrisk værktøj kan opbevares

Der er færdige sæt elektriker, men et godt kvalitetsværktøj er dyrt, og det er ikke altid muligt at lægge en ret stor mængde penge. Derfor foretrækker mange at samle den gradvist, købe efter behov separat, vælge "under sig selv" håndtag, vægt og ens udseende. Hvad skal der være i tasken? Mange forskellige ting, men normalt er der følgende værktøjer og tilpasninger.

Skruetrækkere

Uden en skruetrækker kan et hjem elektriker ikke gøre. De har brug for flad og tværformet, og i forskellige størrelser. Dette kan være et sæt skruetrækkere af forskellig størrelse og form eller et håndtag med udskiftelige overlays. Men da dette er et manuelt elværktøj, skal håndtaget være fremstillet af dielektrisk materiale, det skal have en fingerstøtte.

Skruetrækkere til elektrisk arbejde

Skruetrækkere til elektrisk arbejde

Også branded skruetrækkere har en forseglet metal stang, kun et lille stykke metal forbliver åben. Dette reducerer chancen for kortslutning under drift. Sådanne skruetrækkere er ikke en dyr fornøjelse, men man kan isolere en konventionel skruetrækker med et varmekrympeslange. Effekten er ikke værre.

Der er også dynamometriske skruetrækkere. Faktum er, at når der tilsluttes de samme afbrydere i omstillingsbordet, når der tilsluttes ledningerne til skruetrækkerklemmerne, når der tilsluttes husholdningsapparater, er det nødvendigt at stramme kontakten med en vis indsats. Denne indsats er normalt foreskrevet i instruktionerne og udtrykt i nanometer. Men da denne indsats ikke kan måles af en konventionel skruetrækker, forsøger de simpelthen at stramme kontakten mere kraftigt. Men for ikke at gætte og ikke rotere tilfældigt, og du har brug for en dynamometer skruetrækker.

Momentskruetrækker

Momentskruetrækker

De er lavet hovedsageligt til bits, i håndtaget er skjult en mekanisme, der giver dig mulighed for at skabe præcis den givne indsats. Det vises på skalaen øverst på håndtaget. Derefter fungerer det som normalt, men når du bruger kraft, springer mere end den angivne bit ikke, men springer med en karakteristisk lyd. Så det viser sig, at du strammer kontakten med den krævede kraft. Hvad der ellers skal siges, er at vride under standardkravet på 2 Nm - det burde være så spændt.

gaffelnøgle

Hvis elektrikerne kun vil blive forlovet i en lejlighed, så er nøglerne muligvis ikke nødvendige. Men hvis der er en garage eller en dacha, så uden dem bare på nogen måde.

Et sæt bilnøgler skal også være i el-kittet

Et sæt bilnøgler skal også være i el-kittet

Størrelserne kan være nødvendige de mest forskellige, men dybest set - små og gennemsnitlige. Nudna vil være fra 6 mm til 17-19 mm. Da normalt dette værktøj drives med spændingen slukket, går den uisoleret.

Tænger, tang, tænger

Alt dette el-værktøj skal have isolerede håndtag, og isoleringen skal modstå en spænding på op til 1000 V, som skal skrives på håndtagene. Disse enheder skal nogle gange arbejde uden at lette spændingen, så kravene til isolering er høje. Selvom du ikke er en professionel elektriker. Elektrisk chok har de samme konsekvenser for alle. Fordi her er det bedre ikke at spare og købe et værktøj med højkvalitets isolering.

Hvilke værktøjer er der brug for? Helt en stor liste, men uden noget kan du undvære: