Kakel “Ekorre”

Kakel

Användningen av keramiska plattor i inredningen ger lyx och funktionalitet, så det är inte oavsiktligt att det används för både utomhus- och inomhusarbete. Framgången med att använda plattor beror på dess kvalitet, den erkända ledaren inom detta område är keramikplattan "Ekorre".

Företaget grundades i Minsk 1994 och har idag 15 fulla filialer i Ryssland, Vitryssland och till och med Washington. Huvudverksamheten är leverans av keramiska plattor, natursten och mosaik från italienska mästare till hemmamarknaden.

Kakel "Ekorre"

Kakel "Ekorre"

Kakel "Ekorre"

Kakel "Ekorre"

Kakel "Ekorre"

Kakel "Ekorre"

funktioner

Företrädet för italienska keramiska plattor är inte oavsiktligt. Tillverkningen av detta byggmaterial i Italien började på X-talet. Detta främjades av en rik deponering av lera, vilket visade sig vara ett mycket lämpligt material för bearbetning, men det viktigaste är starkt och hållbart i vardagen. Hittills är klassisk italiensk kakel en röd lera tallrik med majolica.

Kakel "Ekorre"

Kakel "Ekorre"

Kakel "Ekorre"

Den långa historien att göra keramiska plattor har inte försvunnit utan spår. Det finns dussintals namn som har blivit verkliga modetrender i denna bransch. I tävlingen för köpare och erkännande mättes hantverk, kvalitet och design av keramiska plattor. Idag är det den italienska plattan som präglas av den största originaliteten, olika former och storlekar. Kreativa färglösningar utvecklas, oformaterade prover finns tillgängliga - böjda, krökta och konvexa, kombinera plattor med andra material, till exempel en sten. Ovanför den otänkbara designen och utseendet, verkar de verkliga guruerna i modevärlden - Giorgio Armani, Valentino, etc. - ibland.

Genom att veta allt detta, försökte Skvirels gruppspecialister att ta med det perfekta byggmaterialet till hemmamarknaden för att ge köparna möjlighet att reparera det första ordet av byggnadens mode.

Kakel "Ekorre"

Kakel "Ekorre"

Kakel "Ekorre"

Kakel "Ekorre"

Kakel "Ekorre"

Kakel "Ekorre"

Sortiment och samlingar

Om valet till förmån för italienska plattor löses, bör du noggrant studera sortimentet och samlingar av italienska keramiska plattor i katalogen av företaget "Ekorre":

 • «Antares». Det är en samling med en oöverträffad skimrande yta. Varma färger i designen kombineras försiktigt med metallfärg.
 • «Amazzonia». Den här typen av mirakulöst kopierar trästrukturen och skapar en illusion av ett träskydd.
 • «Anthea». Samlingen kommer att vädja till älskare av klassisk design som gillar en begränsad lyx och rik vit färg.
 • «Bajkal». Denna samling, inspirerad av den enorma sjön Baikal, försöker förmedla skönheten i den vattna ytan och imiterar krusningarna. Tonens samling är ljus och lugn.
 • «Ikon». Kakan i denna samling kan skapa en känsla av tredimensionell, för har konvexa former.
Kakel "Ekorre"

Kakel "Ekorre"

Kakel "Ekorre"

Kakel "Ekorre"

Kakel "Ekorre"

 • «Jag Sassi». En samling som absorberade historia och modernitet. I sitt utseende liknar kakel en natursten, som är många år gammal.
 • «Joe». För dem som älskar lyx och chock. Ljusa guldinsatser, glans - ger ljusstyrka och kreativitet.
 • «Kalahari». Kakel i denna samling överför de extraordinära färgerna i den afrikanska öknen och ger rummet en speciell charm.
 • «Plank». Syftet med samlingen är att bevara den naturliga finishen med hjälp av en kakel som ser ut som ett gammalt träd.
 • «Pompei». Samlingen skapades för beundrare av antiken, lyx och rikedom. Den är rik på dekor och ritningar.
 • «Rondo». Kakel från denna samling präglas av ljustoner och snygga mönster som försiktigt dekorerar inredningen och glädjen ägarna.
Kakel "Ekorre"

Kakel "Ekorre"

Kakel "Ekorre"

Kakel "Ekorre"

Kakel "Ekorre"

Kakel "Ekorre"

Kundrecensioner

Som svar på den italienska plattan noterar användarna sin högkvalitativa, unika design. De erkänner att priset för en sådan produkt "biter", men resultatet är värt det. Det noteras också att om reparationer är planerade att slutföras på kortast tid, bör köpet avstå från att Leveranstiden kan vara lång.

Kakel "Ekorre"

Kakel "Ekorre"

Kakel "Ekorre"

Kakel "Ekorre"

Kakel "Ekorre"

Kakel "Ekorre"

Exempel på badrumsinredning

Om rummet är litet och dåligt upplyst är det mer korrekt att använda en ljusplatta. I det här fallet bör det inte vara onödigt ljust och rikt på ritningar. Du kan använda en tvåton eller kakel, där det finns snygga linjer och mönster.

Kakel "Ekorre"

I större badrum finns det mer utrymme för fantasi. Här är det möjligt att använda flera varianter av plattor, till exempel att göra en vägg från en mosaik. I ett sådant badrum ser samlingen "Pompei" väldigt elegant ut. Höga plattor sträcker sig visuellt väggarna, vit färg kommer att lägga ljus och snygga guldteckningar ger interiören lyx och antik bohemianism.

Kakel "Ekorre"

Samlingen "Rondo" ser bra ut. Det är något enklare än "Pompei", men dekorerar också inredningen och gör den ljus, rymlig och exklusiv.

Kakel "Ekorre"

För de djärva och kreativa kommer kakelarna från samlingen "Joe" att vara mycket attraktiva. Det kan göra badrummet ljust och ljust, för att bidra till en känsla av livskraft och dynamik på grund av de skimrande spilloverna av guld och vitt.

Kakel "Ekorre"

Om du använder mörka färger på golvet (samlingar "I Sassi" eller "Kalahari") är det väldigt intressant att betona färglösningen och markera golvet.

Kakel "Ekorre"

Kakel "Ekorre"

Definitivt garanterar användningen av kakel från "ekorre" dig positiva känslor. Hög kvalitet, ett brett urval av design gör det reparerade rummet oöverträffat och bekvämt.

Kakel "Ekorre"

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 1