Vibrerende nedsenkbar pumpe “Kid” – anmeldelse

Drypp en grønnsakshage, pump vann inn i reservoaret fra en brønn, elver, innsjøer eller til og med fra en brønn - alt dette kan være en nedsenkbar pumpe Baby. Hva er fint, det er ganske, det er sant og egenskapene er beskjedne, men for å vanne hagen eller vannforsyningen et par kraner, vil det være nok.

Har en beskjeden størrelse og vekt

Har en beskjeden størrelse og vekt

Anvendelsesområde

Neddykkbar pumpe Babyen har en lav pris, egnet for å pumpe rent vann. Sterkt forurenset vann, de bedre ikke svinge - raskt brent. Bruk det i følgende tilfeller:

 • for å vanne hagen;
 • for rekruttering av vann i lagertanker;
 • for vannforsyning hjemme, men med visse restriksjoner (mer om dette senere).

Pumpen kan pumpes fra en brønn, en naturlig kilde - en dam, en elv, en innsjø. Det er egnet for dispensering av vann fra beholdere. Den kan også brukes til brønner, men med forbehold. Siden pumpen er vibrerende, skaper den svingninger i vannsøylen, og hevner de minste partiklene (silt, leire, sand) fra bunnen og suger dem. Hvis det i brønnen er noe annet enn ugjennomsiktig vann ikke er truet, så kan det raskt bli silted når du bruker pumpe Kid i brønnen. I alle fall er dette en felles oppfatning.

For å sikre at barnet ikke kjemper mot veggene i brønnen eller brønnen på nedsenkbare pumpe, støtter gummi støtdempere

For å sikre at barnet ikke kjemper mot veggene i brønnen eller brønnen på nedsenkbare pumpe, støtter gummi støtdempere

Produsenter i anbefalingene for bruk indikerer minimum diameter av brønnen eller brønner - 90-100 cm, kan noen modeller (Kid 3) brukes i kildene til diameter 70-75 cm, men bruke dem i svært smale brønner .. Det viktigste er at han dro dit. Men mens den slår mot veggene i brønnen, skaper ytterligere vibrasjon, og truer med å splitte huset eller skade din egen kropp. For å redusere beats på kroppen, bruk gummi ringer (bildet ovenfor). De løser problemet.

produsenter

Navnet "Kid" og "Rucheyk" har lenge blitt et husnavn. Så i dag kaller vi små nedsenkbare vibrerende pumper. I utgangspunktet ble de produsert utelukkende i Russland eller i nærheten av utlandet, men i dag er det mange kinesiske "små" på markedet. Vanligvis i Russland er det flere produsenter av lignende pumper:

 • I byen Livny i Orel-regionen og i Bavlenah of Vladimir slipper den ut Baby. De fleste kommer med det øvre vannet, Babies M - med bunnen.
 • Babyer er produsert i Klimovsk, Moskva-regionen.
 • I Kursk og Kirov (Lepse plante) produseres pumper av samme type, men under forskjellige navn - Vannmannen.
 • I Bryansk (Topol-bedrift) produserer Rodnichki. Med samme navn produseres nedsenkbare pumper i Chelyabinsk, og også Zubr.
 • Aggregates Brook er produsert i Mogilev (Hviterussland).

  Ulike navn og firmaer, noen forskjeller i egenskaper, men alle disse er nedsenkbare vibrerende pumper som Kid

  Ulike navn og firmaer, noen forskjeller i egenskaper, men alle disse er nedsenkbare vibrerende pumper som Kid

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  82 − = 81