Binding af fast brændsel og gaskedel

Oprettelsen af ​​et varmesystem indebærer tilslutning af kedel og radiatorer (radiatorer, konvektorer og varmt vand gulv). Der skal også være sikkerhedsudstyr i systemet. Proceduren for tilslutning af hele denne gård kaldes "binde kedlen." 

Hvad er strapping og hvad er det lavet af?

I varmesystemet er to hoveddele - en kedel og radiatorer eller varmt gulv. Det faktum, at de er forbundet og giver sikkerhed - dette er selen. Afhængigt af typen af ​​installeret kedel anvendes forskellige elementer, derfor overvejer de normalt bindingen af ​​fastbrændselsaggregater uden automatik og automatiserede (oftere - gas) kedler. De har forskellige driftsalgoritmer, de vigtigste er muligheden for at opvarme kedlens TT'er i den aktive forbrændingsfase til høje temperaturer og tilstedeværelsen / fraværet af automatisering. Dette pålægger en række begrænsninger og yderligere krav, der skal opfyldes, når der fastgøres en fastbrændselskedel.

Et eksempel på rørledningens kedel - først kommer kobber, så - polymerrør

Et eksempel på rørledningens kedel - først kommer kobber, så - polymerrør

Hvad skal der være i selen

For at sikre en sikker opvarmning skal kedlerens rørsystem indeholde et antal enheder. Skal være:

 • Manometeret. At overvåge trykket i systemet.
 • Automatisk luftudluftning. At sænke luften, der er kommet ind i systemet - således at propperne ikke dannes, og kølevæskens bevægelse stopper ikke.
 • Nødventilen. For at lette for højt tryk (det er forbundet til kloaksystemet, da en vis mængde kølevæske udluftes).
 • Udvidelsestank. Kræves for at kompensere for termisk udvidelse. I åbne type systemer er tanken placeret øverst på systemet og repræsenterer en konventionel beholder. I lukkede varmesystemer (obligatorisk med cirkulationspumpe) installeres en membranbeholder. Installationsstedet er i returlinjen, inden du går i kedlen. Den kan være inde i en væggaskedel eller installeres separat. Ved brug af en Varmtvandsbeholder er der også brug for en ekspansionsbeholder i dette kredsløb.
 • Cirkulationspumpe. Kræves til installation i systemer med tvungen omsætning. For at forbedre effektiviteten af ​​opvarmning kan stå i systemer med naturlig cirkulation (tyngdekraft). Tænd for foderet eller returner til kedlen før den første gren.

  Eksempler på kredsløb af gulvbelægningen på gulvkedlen

  Eksempler på kredsløb af gulvbelægningen på gulvkedlen

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  + 44 = 49