Dimensjoner av vasker og servanter

Dimensjoner av vasker og servanter

Ved valg av servanter, tar kjøperne hensyn til deres utseende, produktets form og måten den festes på, samt materialet som vasken er laget av. Et viktig valgkriterium er størrelsen på en egnet modell. Hvilke størrelser av servanter skal det tas hensyn til og hva er modellene av en viss størrelse?

Dimensjoner av overhead håndvasker på badet

Viktige dimensjoner

For både vaskeservanten og for skap under den eller andre elementer, i første rekke ser på de grunnleggende parametere, slik som bredde, dybde og høyde. Postene er skrevet i forkortet form. For eksempel kan du se betegnelsen "servanter i størrelsen 550x480x150 mm." Derfor disse servanter bredde på 550 mm, dybden (avstanden fra veggen) - 480 mm og høyden (dybden av skålen) - 150 mm.

Baderomsvaskevaske Dimensjoner

Hvis du leter etter, si, et vaskerom med en sokkel, spesifiser dimensjonene for ikke bare servanten selv, men også stativet. I dette tilfellet er parametrene registrert som lengde bredde i lengde. For eksempel tilbyr produsenten eller butikken piedestaler for porselenvasker i størrelsen 640х215х200. Dette betyr at høyden på sokkelen vil være 640 mm, henholdsvis lengde og bredde på 215 og 200 mm.

Plasseringen av servant på badet med hensyn til gulvet - tegning og beregninger

bredde

Dette er hovedparameteren til skallene, på grunnlag av hvilket et egnet produkt er valgt i butikkene. Bredden på skallene er ganske bredt - fra 35 til 100 cm og mer. Hvis du kjøper en hjørne servant, angir denne parameteren en av sidene av produktet, som ligger langs veggen. Den optimale bredden kalles 55-65 cm.

Med små romstørrelser, mange ofrer bredden på vasken, men produkter som har denne parameteren mindre enn 50 cm er ikke veldig praktiske å bruke. Svært ofte faller sprøyten fra en slik servant utenfor vaskeområdet. Modeller med en bredde på over 65 cm kjøpes hovedsakelig for et romslig bad.

Den populære bredden av en rektangulær servant på et bad

Baderomsvaskevaske Dimensjoner

høyde

Denne parameteren indikerer ofte dybden av bollen av produktet. Normale indikatorer på skallets høyde er 13,5-15 cm. Jo dypere skålen i vasken, desto mindre spray vil det falle ute.

Dimensjoner av servanter på badet - dyp servant av naturstein

Når det gjelder servantens høyde (og denne parameteren er også viktig når du velger modeller med et skap), bør du velge produktet med hensyn til veksten av husholdningsmedlemmer.

Den optimale for menneske høyde, som må plasseres vask i badet er fra 94 til 110 cm for kvinner, vil denne parameteren vil være noe mindre - .. Fra 81 til 92 cm mest etterspurt modell med gjennomsnittsverdien, der fra gulvet til toppen av vaske mål 86-93 cm.

Plasseringen av servant på badet med hensyn til gulvet - tegning og beregninger

dybde

Denne parameteren viser avstanden fra kanten av skallet til veggen. For komfortabel vask skal dybden på skallet være innenfor 48-61 cm. Sjekk om dybden av produktet passer for deg uten målebånd. Bare hold deg nær servant og strekk armen over den. Hvis bakveggen til modellen slutter med fingertuppene eller midt på håndflaten, kan du trygt kjøpe et slikt produkt.

Slik måler du dypen på servant på badet

Populære størrelser

Siden hovedparameteren for å velge en egnet servant er bredden av produktet, vil vi vurdere egenskapene til skallmodellene nøyaktig med hensyn til deres bredde.

40 centimeter

Bruken av en vask med en så liten bredde er begrenset hovedsakelig til å vaske hender og tilfredsstille tekniske behov. Derfor er en slik servant ofte kjøpt på toalettet eller et lite bad. Ofte er dette en hjørnemodell, men det er også ovale og runde veggvarianter. De kan suspenderes med ledig plass nederst eller suppleres med et lite skap for oppbevaring av kjemikalier og tilbehør til husholdningen.

Anheng hvit servant 40 cm bred for et lite bad eller et bad

Utvendig hjørne hvit servant 40 cm bred i badet

Hvit servant med en bredde på 40 cm med en kantsten

50 centimeter

Kjøpet av en slik ergonomisk og overdimensjonert vask bidrar til å spare plass, så oftest er det kjøpt med en begrenset størrelse på badet. Vaskebredde på 50 cm er ofte valgt for interiøret i minimalistisk stil. Skjell for det kan presenteres som anheng, innebygd, overhead, vinklet og andre modeller.

Overhead vaskeservant 50 cm bred

Overhead servant med hvit farge på ikke-standard form 50cm bred

55 centimeter

En vask med denne bredden er en av de mest praktiske for bruk. Det er ikke for stor, så det passer perfekt inn i et miniatyrbad. Ved å velge en innebygd modell eller hjørne servant, vil du i tillegg lagre kvadratcentimeter. Også svært etterspurte produkter med en kantsten, hvor du kan skjule rør og lagre rengjøringsprodukter.

Rund servant med gullmønstre utenfor bollbredden 55cm

60 cm

Denne bredden anses best for servant, siden produktet vil være veldig praktisk å bruke. Skjell med en bredde på 60 cm presenteres i et bredt utvalg og form av bolle og design. Et produkt med slike dimensjoner blir ofte valgt i takt med en kantsten, men de siste årene har de mest populære modellene blitt hengende modeller.

Overhead servant i form av en blomst av metallisk farge 60 cm bred på badet

Håndvask rektangulær form hvit i bredde 60 cm på badet

65 centimeter

Modeller med denne bredden anses å være veldig praktiske for vasking. Gled deg over at de presenteres i et bredt spekter. Du kan velge en hengende modell med en bredde på 65 cm, en utendørs servant med kantsten eller et produkt som vil hjelpe til med å utstyre hjørnet av rommet. Design ideer til skall av denne størrelsen er spesielt varierte, slik at du enkelt kan hente produktet til et hvilket som helst interiør.

Hvit servantbredde 65cm

Ovalformet servant med blomstermønster 65 cm bred

Overhead stor rund servant i hvit farge 65cm bred på badet

70-75 cm

En servant med disse parametrene er ikke egnet for små bad. Plassere dem i en standard bad meningsløst som brukervennlighet sammenlignes med modeller med en mindre bredde (55-65 cm) og verdifulle centimeter av plass vil bli okkupert. Hvis du er eier ganske romslige bad, ikke gå glipp av muligheten til å kjøpe en vask bredde 70 cm eller 75 cm. Jo mer at slike produkter er elsket av designere for muligheten til å realisere sine kreative ideer.

Keramisk servantbredde 70 cm på badet

Overhead rektangulær servant av naturlig tre 75 cm bred på badet

80-90 cm og mer

Slike brede servanter kjøper vanligvis et stort område på et bad. I dette tilfellet velger du ofte en effektiv modell som kan bli en lyse aksent eller "høydepunkt" av rommet.

Vaskeservant av hvit akryl med en bredde på 85cm

Vaskeservant av naturstein, 90 cm bred

Montert akryl håndvask med 80 cm bredde

Om ønskelig kan en stor servant erstattes med en dobbel vask. Det er viktig at fra midten av en vask til midten av den andre var minst 90 cm, ellers vil det være ubeleilig og vanskelig å bruke begge vasker samtidig.

Et hengende skap med to keramiske skall i form av en blomst 60 cm bred

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 11 = 14