Hvordan male vegger med vannemulsjon

En av måtene å dekorere rom er maling med vannemulsjonsforbindelser. Hva er bra med dette alternativet? Malte med vannemulsjonsvegger er kombinert med interiør av alle typer. Og med dagens populære høyteknologiske og minimalisme, og det er nesten ingen alternativer - veggene skal bare være glatte, uten mønster. For å oppnå dette kan du male eller lim inn med en-fargebakgrunn. Det andre pluss - du kan velge hvilken som helst farge, og velge riktig type maling, du kan få en matt eller halvmatt overflate. Det tredje positive punktet - å male veggene med vannbasert maling er en enkel prosess. Du kan selv gjøre det. 

Maling vegger med vannbasert maling kan gjøres selvstendig, og resultatet blir på riktig nivå

Maling vegger med vannbasert maling kan gjøres selvstendig, og resultatet blir på riktig nivå

Hva slags vannemulsjon å velge for vegger

Under vannbaserte maling er det forbindelser med forskjellige egenskaper - noen kan bare brukes i rom, og selv da de raskt forsvinner og falmer, andre maler ytterveggene og ser at de ikke mister i mange år. Av denne grunn er det nødvendig å velge sammensetningen for bestemte oppgaver og mål.

Grunnlaget for vannbaserte maling er vann, hvor det er polymer eller mineralpartikler. Ved tørking etter maling, fordampes vann, og polymerer og mineraler danner en film på overflaten. Egenskapene til denne filmen bestemmes av typen polymer, derfor er nøkkelbetydningen nøyaktig sammensetningen av den vannbaserte maling når den velges. Og de er:

 • Mineralvann emulsjon. Laget med bruk av kalk eller hvit sement. De har en lav pris, holder seg perfekt til overflaten, men raskt brenner ut og blir lett skadet - de blir tørket av når de blir rørt. Fordi, til tross for den lave prisen, blir de mindre populære.
 • Silikat. I hjertet av denne maling er et flytende glass, som er gitt til sammensetningen en høy motstand mot atmosfæriske fenomener. Veggene forblir dampgjennomtrengelige. Den kan brukes innendørs og utendørs, levetiden er ca. 10 år.

  Mineral- og silikatbaserte vannbaserte maling har forskjellige egenskaper og formål

  Mineral- og silikatbaserte vannbaserte maling har forskjellige egenskaper og formål

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  42 − = 40