Вибрационна потапяема помпа “Kid” – преглед

Изсипете зеленчуковата градина, водата се изпомпва в резервоар от кладенец, река, езеро или дори от кладенеца - всички те могат да потопяема помпа Kid. Какво е хубаво, че струва доста малко, все пак, и има характеристиките на една скромна, но за поливане на градината или водоснабдяването на чифт го кранове достатъчни.

Има скромен размер и тегло

Има скромен размер и тегло

Обхват на приложение

Потопяема помпа Бебетата имат ниска цена, подходяща за изпомпване на чиста вода. Силно замърсена вода, те по-добре да не се люлееш - бързо изгаря. Прилагайте го в следните случаи:

 • за напояване на градината;
 • за наемане на вода в резервоари за съхранение;
 • за водоснабдяване у дома, но с определени ограничения (повече за това по-късно).

Помпата може да се изпомпва от кладенец, естествен източник - езеро, река, езеро. Подходящ е за дозиране на вода от контейнери. Може да се използва и за кладенци, но с резерви. Тъй като вида на помпата вибрира, тя създава колебания във водния стълб, като издига най-малките частици (глина, глина, пясък) от дъното и ги засмуква. Ако в случая на кладенеца това не е нищо друго, но непрозрачната вода не е застрашена, тогава, когато използвате помпата Kid в кладенеца, тя бързо може да стане замазана. Във всеки случай това е общо мнение.

За да се гарантира, че в кладенеца или кладенеца на потапящата се помпа Хлапето не се бори със стените, гумени амортисьори

За да се гарантира, че в кладенеца или кладенеца на потапящата се помпа Хлапето не се бори със стените, гумени амортисьори

Производителите в препоръките за употреба посочват минималния диаметър на кладенеца или сондаж - 90-100 см, някои модели (Kid 3) могат да работят в източници с диаметър 70-75 см. Те обаче се използват в много тесни кладенци. Основното е, че той отиде там. Но докато тя бие срещу стените на кладенеца, създавайки допълнителни вибрации и заплашва да разцепи корпуса или да повреди своето тяло. За да намалите ударите на тялото, носете гумени пръстени (на снимката по-горе). Те решават проблема.

производители

Името "Kid" и "Rucheyk" отдавна се превърна в име на домакинство. Така че днес наричаме малки потопяеми вибрационни помпи. Първоначално те се произвеждали изключително в Русия или в близост до чужбина, но днес има много китайски "Малки" на пазара. Като цяло в Русия има няколко производителя на подобни помпи:

 • В град Ливи в района на Орел и в Бавлена ​​на Владимир го пуснаха бебето. Повечето идват с горната водна ограда, бебетата M - с дъното.
 • Бебетата се произвеждат в Климовск, Московска област.
 • В Курск и Киров (завод "Лепсе") се произвеждат помпи от същия тип, но под различни имена - Водолей.
 • В Брянск (предприятие Топол) произвеждат Роднички. Със същото име потопяеми помпи се произвеждат в Челябинск, а също и Zubr.
 • Aggregates Brook се произвежда в Могилев (Беларус).

  Различни имена и фирми, някои различия в характеристиките, но всички от тях са потопяеми вибрационни помпи като Kid

  Различни имена и фирми, някои различия в характеристиките, но всички от тях са потопяеми вибрационни помпи като Kid

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  75 − = 68