Ruostumaton teräs WC-kulho

Ruostumaton teräs WC-kulho

arvokkuus

Teräsvaippojen tärkein etu on sen anti-vandalisuusominaisuudet. Se on kiinteästi kiinnitetty lattiaan, sitä on mahdotonta purkaa ilman erikoistyökaluja, se ei pääse iskemään ja on täysin turvallinen käyttäjälle. Lisäksi:

 • ruostumattomasta teräksestä valmistetun WC-altaan takana on erittäin kätevä huolehtia, se on helposti puhdistettava lian ja plakin;
 • ruostumattomasta teräksestä koostuva rakenne on huokosiltaan ja siinä on kätevä käyttää, se ei säilytä likaa;
 • WC-altaan pinnalla ei kerro bakteereja, ja kun sitä käytetään oikein, ruostetta ei näy;
 • se ei ime epämiellyttäviä hajuja;
 • "Ruostumaton teräs" ei vahingoita happoa, materiaali ei pelkää lämpötilan muutoksia;
 • huolimatta näennäisestä yksinkertaisuudesta, ruostumattomasta teräksestä valmistettu WC-kulho sopii täydellisesti WC-tilan sisätilaan;
 • ruostumaton teräs WC-kulho palvella omistajansa pitkään;
 • joka on palvellut sen käyttöikää, ruostumatonta terästä oleva WC-kulho voidaan lähettää kierrätykseen, mikä osaltaan edistää ympäristön hoitoa.

Antivandal WC-kulho

Saniteettitavarat terästä julkisissa paikoissa

puutteet

Miinuksista voidaan huomata vain ruostumattomasta teräksestä valmistetun WC-altaan korkeat kustannukset ja sen erityinen ulkonäkö. Jälkimmäinen monille on plus. Tällaisten käymälöiden hinnat ovat pääsääntöisesti 30 tuhatta ruplaa.

Muotoominaisuudet

Jos luokituksen perusteella valitaan tuotteen muoto, WC-altaat erotavat WC-altaat:

 • keskeytetty;
 • lattia.

Huuhtelutyypin mukaan ruostumattomasta teräksestä valmistetut WC-astiat luokitellaan seuraavasti:

 • jossa on vesisäiliö;
 • ilman tyhjennysäiliötä;
 • jossa huuhtelu suoritetaan manuaalisella venttiilillä, joka vapauttaa vettä.
 • automaattisella huuhtelulla.

Erillisessä ryhmässä voidaan mainita wc-kulho, joka on nimeltään "genova". Yleensä ne asennetaan julkisiin paikkoihin. Heillä ei ole istuinta. Eräänlainen reikä lattialla ruostumattomasta kehyksestä, jossa on tukijalat.

Suspendoitu WC-kulho

Perinteinen karamelli

Monoblock, jossa pesuallas

Genovian kulho julkisiin käymälöihin

Asennuspaikat

Ruostumattomasta teräksestä valmistettu WC-kulho on hyvin erityinen asia ja valtion asia. Mukavuus siitä ei puhaltaa, joten tavallisesti tällaiset WC-kulhot sijoitetaan julkisiin paikkoihin. Vaikka, jos wc on valmistettu huipputekniikan tavoin, niin "ruostumaton teräs" ei satuta, mutta päinvastoin, menestyksekkäästi sisään sisätiloissa. Yleensä ruostumattomasta teräksestä valmistetut WC-astiat löytyvät kahviloista ja ravintoloista. On helppoa huolehtia heistä. Lisäksi tällainen tuote on erittäin kestävä eikä rikkoudu (kuten esimerkiksi faience-WC-kulho) eikä myöskään vahingoittaisi kävijää.

Toinen paikka, jossa kohtaamme WC: n ruostumattomasta teräksestä, on junan ja koneen auto. Helppokäyttöisyys ja käytännöllisyys ovat olleet tärkeässä asemassa tällaisen WC: n valinnassa tällaisissa julkisissa kulkuvälineissä. Genovan kulhot löytyvät autojen ja rautatieasemien WC: stä. Suunnittelu on todella vahvaa, ja tämä on tärkeintä. Ihmisten kulku on valtava, eikä kaikki ole tietoinen ja varovainen asenne valtion omaisuuteen, tyhjennystankit rikkovat muutamassa minuutissa. Genovan kupillinen on lähes mahdotonta murtaa.

WC-kulhoon kuljetuksessa

Suunnittelun variantti hotellissa

Sisustussuunnitteluvaihtoehto teräsveteen

asennus

Itse asiassa ruostumattomasta teräksestä valmistetun WC-altaan asentaminen ei ole erityisen erilainen kuin wc-kulhon asentaminen mistä tahansa muusta materiaalista. Kiinnitysvälineinä käytetään itsekierteittäviä ruuveja, jotka varmistavat tuotteen voimakkaan kiristämisen. Jos tällainen WC asennetaan kadulle, mutta se on eristettävä. "Ruostumaton" - se on silti metalli ja mikä tahansa metalli, joka on luonnostaan ​​ympäristön lämpötilan hyväksyntää. Siksi, jos se on kylmä ulkona, wc-istuin ei lämmitä eikä se anna sinulle miellyttävää tunnetta. Tässä tapauksessa asiantuntijat suosittelevat WC-istuimen lämmittämistä. Tämä on sopivaa vaahtomuovimateriaalia tai voit helposti rakentaa irrotettavan puukannen.

Joka tapauksessa, kun asennat WC-astia ruostumattomaan teräkseen, lue huolellisesti liitetyt ohjeet.

Teräs saniteettituotteiden asennus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 + 3 =