Bakteriális jogorvoslatok a pocsolyák és a WC-k számára

A villák többsége a "birdhouse" típusú mosdókagylóval van ellátva. Csak a közelmúltban kezdett el szeptikus tartályokat helyettesíteni, vagy VOC-t felvenni. A szivattyú hátránya, hogy gyorsan feltöltődik, tartalmát ki kell szivattyúzni - szennyvízcsatornát hívni. Egy másik kellemetlen pillanat - rovarok és nagyon erős szag. Minden probléma megoldása egyszerre baktériumok (baktériumok) a pocsolyák számára. A hulladékot a hígtrágya állapotába újrahasznosítják. Ugyanakkor a rovarok és szagok elveszettek, és a tartály tartalmát szivattyúzhatják a komposztba vagy eltemetve a területre - ez a folyadék nem veszélyes, de kiváló tápanyag. 

A szaglás problémájának megoldása érdekében a toalett segít a baktériumoknak a pocsolyákban

A szaglás problémájának megoldása érdekében a toalett segít a baktériumoknak a pocsolyákban

A pihentetők biopreparációinak formái

A pihentető baktériumok a szerves anyagok takarmányozására termesztett növények. A hatóanyag formájától függően szárítják (porok és tabletták) vagy vizes oldatot készítenek. A készítményben a baktériumok nyugvó állapotban vannak, bizonyos aktivitás szükséges ahhoz, hogy aktiválják őket. Ezek a kibocsátás formájától függenek, és a csomagoláson szerepelnek. Az utasítások pontos végrehajtása nagyon fontos az eredmény eléréséhez.

A gyártás formájától függetlenül a legtöbb készítmény fel lehet használni a szeptikus tartályokban történő feldolgozás aktiválására. A dózisokat megváltoztatják (a szeptikus tartályok általában nagyobb térfogatúak, mint a gödör) és a "szállítási" módszer a rendeltetési helyre. A házi higiénia esetén a baktériumok tisztíthatják a szennyvízrendszert is. Ehhez a terméket a csatornába öntik, és legalább 24 órán keresztül nem használják. Ez alatt az idő alatt a mikroorganizmusok feloldják a zsírokat és elakadnak a hulladék, a víz pedig jobban megy. Ez jó helyettesítője a vegyi készítményeknek, különösen a szeptikus tartályoknak vagy a VOC-knak, mert a vegyszeres tisztítás után a feldolgozás minősége jelentősen csökken. És mivel csak egy újabb baktériumcsomagot ad hozzá, amiből a csatornák csak tisztábbá válnak.

A baktériumok baktériumokat bocsátanak ki a háromféle típusú készítményekben: