Novine u WC-u

Novine u WC-u

Prema istraživanjima, većina muškaraca i gotovo polovica žena imaju naviku čitanja u zahodu. Ako ste jedan od njih, vrlo korisna stvar za vas bit će novinska žena u toaletu. Ovaj prikladan pribor ne samo da će se nositi s poremećajem, već i dati takav intimni položaj.

Novine u WC-u

vrste

kat

Glavna prednost ove vrste novina je da ne treba pokvariti pločicu bušenjem dodatnih rupe u zidu. Vrijeme potrebno za instaliranje je minimalno. Od minusa, može se primijetiti da čak i kod malih veličina, ovo novine trebaju posebno mjesto.

Novine u WC-u

Postoje različiti modeli ljudi na otvorenom novinama - ovisno o veličini i formatu tiskanih publikacija, za koje se izračunavaju. U toaletu ili kupaonici prikladni su sljedeći tipovi vanjskih proizvođača novina:

 1. Magazin, nakit kutija. Kompaktan, zauzima mali prostor. Glavni nedostatak je da se lako može udariti nogom ili šupljim haljinom, kucajući časopise dolje na pod.
 2. Magazin stalci, stalak je metalna struktura kromiranih šipki. Stabilan je, mobilan, ne zahtijeva posebnu brigu, prostran. Često se u takvim novinama osiguravaju nositelji za toaletni papir.

Novine u WC-u

Novine u WC-u

Zidno montirano

Mjesto na zidu je uvijek lakše pronaći nego na podu. A ovo je jedna od glavnih prednosti zidnog novina. Može se visjeti na prikladnoj visini bez straha od pada sadržaja na pod. Publikacije u njemu lako se pregledavaju i ne morate proći kroz zapise u potrazi za željenim brojem. Ova se novina može izrađivati ​​od gotovo bilo kojeg materijala: plastike, drveta, metala, pa čak i tkanine - odaberite svoj ukus.

Novine u WC-u

Vrste wallpackara su vrlo različite. Novine i časopisi, ovisno o novinskom modelu, mogu se postaviti okomito, bočno, čak i presavijeni u cijev. Istina, u potonjem slučaju, tisak se brzo sruši.

Novine u WC-u

Novine u WC-u

Novine u WC-u

Savjeti za odabir

Koju vrstu novina za zahod trebam zaustaviti? Važno je da novi dodatak ne uzrokuje nepotrebnu neugodnost.

Novine u WC-u

 • Ako ste draga svakom centimetru, novinski novinski brojevi bit će upravo točni. Ali treba obratiti pažnju na to kako će izgledati na vašim zidovima. Gotovo svaki unutarnji prostor pogodan je za novine od metala, ali pribor od tekstila neće uvijek izgledati prikladno.
 • Ako je vaša soba dovoljno prostrana, možete sigurno uzeti podne novine. Ne želite da se konstrukcija iznad vas "vješanje" - razmotrite verziju novinskog kutija: može se postaviti na stranu WC-a.
 • U istom slučaju, kada je to potrebno da bi zajedno puno publikacija (na primjer, imate veliku obitelj i svatko ima svoje preferencije u tisku), stane časopis stalak, stalak s nekoliko odjeljaka. Postoje nacrti s držačem za WC papir i odjeljkom za osvježivač zraka.

Novine u WC-u

Izgled novina također je važan. Ako podržavate jednostavnost u uređenju interijera, pristupit ćete asketskim modelima od metala, drveta ili plastike. Više izvrsno izgledaju za kovani pribor, ukrašeni uzorcima i cvijećem.

Novine u WC-u

Kako napraviti vlastite ruke?

Možete napraviti novine vlastitim rukama. Najjednostavnija, ekonomičnija i istodobno originalna metoda je novina iz plastičnih bočica. Izvrsno za toaletni WC. Dakle:

 • Uzmemo nekoliko plastičnih bočica;
 • Odsječeni smo gornji dio zajedno s vratom;
 • Ljepljamo mjesto rezanja papirom, elastičnim ili kabelom;
 • Stavili smo boce na drvenu šipku;
 • Samotapajući vijak šipku na zid.
Novine u WC-u

Naravno, ova opcija nije pogodna za stan. Ali postoje i drugi jednostavni načini za izradu pribora za spremanje medija. Pokušajte napraviti novinsku kutiju s drveta:

 • Uzmite 4 pravokutne šipke iste veličine, na primjer, 40 cm.
 • Pripremite dvije okrugle šipke dužine 35 cm i približno jednake debljini bušotine.
 • Na krajevima pravokutnih barova izbušiti jednu rupu - ali samo pola debljine bar, rupa ne bi trebala biti prioritetna.
 • U sredini, spojite trake u paru s odvijačem - ne bi ih trebalo probušiti.
 • Stavite na rezultirajuće dizajne metalnih prstenova - oni će biti glavno opterećenje buduće novinske djevojke.
 • Klizne šipke dok se one dotiču u prstenu, i pritegnuti vijcima čvrsto povezuju dva para krakova dobivenog okrugle šipke njihovim umetanjem u rupe.
 • Na dnu nogu, vidio je nepotrebni dio tako da su stanovi stabilni i na podu.
 • Izrežite od kože nekoliko trake, na rubovima ih ušiveno u prsten u skladu s promjerom okruglog šipka.
 • Ravnomjerno raspodijelite trake po trakama. Novine su spremne.
Novine u WC-u

Kao improviziranu verziju novinskih novina, možete ponuditi pribor od guste tkanine:

 • Mi smo glavni dio, mi šivati ​​podstava na njega.
 • Sew naše džepove. Trebali bi biti dovoljne dubine, jer ćete u njima čuvati časopise i novine.
 • Proširite vrh. U šav, umetnite šarke prethodno pripremljene iz ukrašene peći.
 • Umetnemo plastičnu, metalnu ili bambusku cijev u petlje. Možete koristiti kuhinjsku ogradu.
 • Popravljamo novinare na zid.
Novine u WC-u

Iz tkiva također možete graditi novinsku kutiju. Nije teško to učiniti, a materijali će biti potrebni u najmanju ruku. Za proizvodnju takvog novina trebate 6 drvenih malih malih čašica malog promjera i komad guste tkanine. Primjer takvog novina može se vidjeti na fotografiji.

Novine u WC-u

Primjeri novinara u WC-u

Jednostavan papir asketski zid u stilu visoke tehnologije. Jedan pretinac namijenjen je čuvanju časopisa, drugi služi kao stalak za toaletni papir. Kompaktan, ali prostran, pouzdan, izgleda dobro u bilo kojem interijeru.

Novine u WC-u

Kovanog novina na novinama. Strogo govoreći, to je više stajalište za sapunice, novine su ovdje - mali džep sa strane. Ali ako ne držite mnogo različitih medija u toaletu, ova opcija može biti vrlo korisna. Gotovo ne zahtijeva zasebno mjesto, zauzimaju prostor na vrhu i strani WC školjke.

Novine u WC-u

Kiosk sa vertikalnim i horizontalnim držačima za toaletni papir. Izrađen od kromiranog čelika, zauzima mali prostor. Funkcionalan, jednostavan za njegu.

Novine u WC-u

Uzimanje novina u toaletu pravog oblika i veličine, sigurni ste da je potreban magazin ili novine uvijek pri ruci.

Novine u WC-u

Novine u WC-u

Novine u WC-u

Novine u WC-u

Novine u WC-u

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 + = 2