Bjeloruski kupaonica pločice: 3 najbolja proizvođača

Bjeloruski kupaonica pločice: 3 najbolja proizvođača

Svi kupci traže visoko kvalitetne i jeftine keramičke pločice kada se gledaju u kupaonice. Izvrsno rješenje bit će kupnja bjeloruskih pločica, jer ima mnogo svojstava koja ga pogodno dodjeljuju na tržištu građevinskih materijala za završnu obradu. Specijalizirane trgovine koje prodaju pločice iz Bjelorusije nude ogroman asortiman različitih zbirki koje pomažu u stvaranju jedinstvenog, jedinstvenog i elegantnog dizajna interijera u kupaonicama. Možete stvoriti interijer kreativnosti pomoću nekoliko ljestvica boja ili primijeniti dekorativne elemente koji imaju šarene uzorke ili ukrase.

Zbirka Alberta iz Ceramina

Zbirka bjeloruskih pločica Antalya

Collection Cappuccino iz marke Kerabel

Prednosti bjeloruskih pločica

Keramika bjeloruske proizvodnje ima veliki interes među kupcima za oblaganje zidova i podova u kupaonicama ili kupaonicama, jer ima neosporne prednosti:

 • Bjeloruska keramika ne boji se jakih utjecaja ili drugih mehaničkih opterećenja, što ukazuje na visoku kvalitetu keramičkih proizvoda.
 • Crijep je sigurno zaštićen od ulaska vlage, i također služi kao prepreka i ne dopušta prodiranje vlage u zidove ili pod.
 • Keramika ne reagira s kemikalijama, tako da možete očistiti razne deterdžente.
 • Keramičke podne pločice nisu klizale, tako da se ne možete bojati pada i hrabro hodati na njemu. Također se mogu postavljati pločice na podu s grijanjem, jer je vrlo lijepo šetati bosom na toplom podu.
 • Sve keramičke pločice obrađuju se posebnim glazurama, koji štiti pločicu od naglim promjenama temperature, jer je za kupaonicu prilično relevantan. Kao rezultat toga, pločice karakteriziraju dugi vijek trajanja.
 • Pločice imaju visoku stopu prijenosa topline, stoga je pri upotrebi moguće znatno uštedjeti na električnoj energiji, nakon što će sve podne pločice dugo zadržati toplinu.
 • Crijep bjeloruske proizvodnje ima glatku površinu, tako da prljavština na njemu nije odgođena, a čišćenje je zadovoljstvo jer se to događa brzo i jednostavno. Obrišite samo vlažnom krpom i pločice će ponovno zasjati s čistoćom.
 • Keramičke pločice izrađene su samo iz ekološki prihvatljivih materijala. Posebna kontrola provodi se u početnoj fazi - kod odabira sirovina.
 • U tvornicama u Bjelorusiji, samo visoko kvalificirani zaposlenici rade u proizvodnji pločica, koji se bave dizajnom proizvoda za skladnu kombinaciju stila, praktičnosti i atraktivnosti keramike.

Bjeloruske pločice iz zbirke Wave

Bjeloruske podne pločice Ibiza

Podne pločice proizvedene u Bjelorusiji

Podne pločice iz zbirke Madeire

Porculansko nakit iz kolekcije

Podne pločice

Porculanska keramika iz kolekcije Chateau

Zbirka Moderna iz bjeloruske tvrtke Keramin

Vodeći proizvođači

Da biste stvorili originalni dizajn kupaonice, kupaonice ili kuhinje, morate pažljivo razmisliti o tome koja se pločica najbolje koristi za uređenje zidova i podova. Proizvođači bjeloruskih keramičkih pločica već su to radili za svoje potrošače jer pružaju veliki izbor zbirki, gdje se svi elementi razmišljaju do najsitnijih detalja kako bi stvorili ozračje udobnosti i coziness.

Podne pločice za kupaonicu iz carske kolekcije

Košer keramike

Ova tvornica jedna je od tri najveće tvornice u Bjelorusiji i zauzima vrijedno drugo mjesto. Tvrtka je dobila ime zbog činjenice da se tvornica za proizvodnju keramičkih proizvoda nalazi u gradu Beryoza.

"Berezaceramica" uspješno radi na tržištu keramičkih proizvoda već 34 godine i svojim kupcima nudi samo visoko kvalitetnu robu, jer je proizvodnja pločica samo na talijanskoj opremi Sacmi. Svake godine tvrtka proizvodi oko šest milijuna četvornih metara pločica. Bavi se proizvodnjom šikovitih suvremenih zbirki, a proizvodi i pojedinačne uzorke podnih pločica.

Pločice iz zbirke Beresta

Kolekcija Elena

Kolekcija Capri

Kombinacija pločica iz dvije zbirke Magic i Mriya

Zbirka Mriya

Zbirka Rondo od bjeloruskog proizvođača

Veliki uspjeh zaslužuje zbirku "Narcissus", "Style", "Azalea" i "Jazz". Ali pravi furor proizveo je zbirku "Cork", jer površina pločice savršeno simulira strukturu pluta.

Pločice iz kolekcije Cork

Keramin

Najveća tvornica za proizvodnju bjeloruske keramike je Keramin. Ova biljka dugo je osvojila ljubav potrošača, jer je uspješno djelovala na tržištu već više od 60 godina.

U bivšem Sovjetskom Savezu, Keramin je preuzeo vodeću poziciju u proizvodnji pločica i danas ne smanjuje brzinu, ali se stalno razvija, tražeći neobične teksture, sheme boja i ideje za nove kolekcije.

Zbirka herbarija

Zbirka Deluxe

Kolekcija Arizona

Zbirka Iris

Zbirka Antares

Zbirka Hellas

Na samom početku tvornica je proizvela keramičke cigle, ali deset godina kasnije također su aktivno proizvedene pločice za zidne i podne obloge. Kako bi se osiguralo da je kvaliteta u skladu sa svim općeprihvaćenim standardima, sva stara oprema promijenjena je u nove talijanske linije za proizvodnju pločica, porculanskog kamena i gresa.

Tvrtka "Keramin" proširila je proizvodnju i sada ima tri tvornice za proizvodnju keramičkih pločica, cigle i sanitarne keramike za kupaonice i WC.

Zbirka Organza

Pločice su izrađene u zbirkama kako bi stvorile elegantan i originalan dizajn interijera. Uz pozadinske pločice za zidove i podove, oni također imaju luksuzne dekore, kreativne granice i zapanjujuće ploče. Posebnu potražnju među potrošačima uživaju zbirke poput Bavarske, Monroe, Plaza, Tweed, Organza.

Zbirka Romano

Kerabel

Vodeća pozicija u proizvodnji keramičkih pločica u Bjelorusiji je mala biljka u gradu Brest pod brandom "Kerabel". Tvrtka je već 27 godina zadovoljila svoje kupce samo visokokvalitetnim i elegantnim zbirkama pločica. Svi proizvodi proizvedeni su samo na opremi proizvedenom u Italiji. "Kerabel" stalno prati modu i proizvodi nove stilske kolekcije za podu i zid, što se uglavnom koristi za uređenje prostora.

Keramičke pločice iz bjeloruske marke Kerabel iz zbirke Riminija

Zbirka Domina

Zbirka starine

Najbolje zbirke iz bjeloruskih brandova

Bjeloruski proizvođači keramike stalno se poboljšavaju, traže nove materijale i ideje za stvaranje izvornih zbirki kako bi zadovoljili sve želje kupaca. Dizajneri se ne boje eksperimentirati s novim teksturama, bojama i uzorcima.

Zbirka azaleja iz Berezaceramije

Najbolje kolekcije iz tvrtke "Berezaceramica"

 • Zbirka "Azalea" prikazana je u bojama proljeća, jer je ovdje glavni naglasak na bijelom i svijetlo zelenom. Savršena dopuna su ukrasni elementi koji imaju nježne i romantične uzorke. Takva kupaonica ili kupaonica uvijek će se razveseliti i učiniti vas sretnim sa svijetlim bojama.
 • Keramika "Jazz" - izvrsno rješenje za klasični dizajn interijera kupaonice. Crijep je dizajniran u smeđoj i bežnoj boji. Ovdje praktičnost i dekorativnost skladno su kombinirani. Možete eksperimentirati s nijansama kako biste stvorili originalni dizajn prostorije.
 • Zbirka "Sevilla" postat će utjelovljenje smisla za stil i eleganciju krajolika. Kombinacija kontrasta boja, luksuznih uzoraka i višestrukih linija su obilježja ove pločice.
 • Narciso crijep je izrađen u svijetlo zelenom i bež boje. Bilo koja unutrašnjost kupaonice ili kupaonice izgledat će jednostavna i elegantna.
 • Keramika "Retro" kombinira mnoge nijanse: crne, plave, svijetlo zelene, smeđe i narančaste, koje se harmonično nadopunjuju ukrasnim elementima. Dekori prikazuju jesen i bambu. Ova zbirka će stvoriti toplu i ugodnu atmosferu u svakoj sobi.
Zbirka Jazza

Zbirka Retro

Zbirka Narcisa

Zbirka Sevilla

Zbirka Narcissus Birch Pottery

Svijetle zbirke tvrtke "Keramin"

 • Tile "Palazzo" savršeno prenosi teksturu prirodnog mramora. Dizajniran je u renesansnim stilovima i koriste se samo svijetle zasićene boje: glavni naglasak je na narančastoj boji. Izvorni dodatak zbirci su ukrasni crteži koji su izrađeni za podne i zidne obloge.
 • Zbirka "Valencia" prikazan je u španjolskom stilu. Iako je glavni naglasak na smeđoj boji, ali soba ne izgleda tamno, jer se također koristi bež pločica i dekori u sivoj boji. Prekrasna kombinacija ideja boja stvara izuzetnu i jedinstvenu unutrašnjost.

Samo je nekoliko zbirki bjeloruske proizvodnje opisano gore, njihov asortiman je toliko opsežan i raznolik da svaki kupac može odabrati zbirku za stvaranje luksuznog interijera kupaonice ili kupaonice.

Zbirka Palazzo

Koncept zbirke

Zbirka Aura

Cjenik

Jedna od glavnih prednosti bjeloruske keramike je pristupačna politika cijena. Niske cijene ne mogu se smatrati pokazateljom slabe kvalitete pločica jer su pločice proizvedene u skladu sa svim europskim standardima kvalitete. Jeftin transport crijepa u susjedne zemlje ima veliki utjecaj na cijene, a bjeloruski proizvođači postavili su povoljne cijene za svoje proizvode.

Zbirka Sakura

Izvrsna kombinacija cijene i kvalitete keramičkih pločica iz Bjelorusije već su cijenjeni od strane mnogih stanovnika Rusije. Broj bjeloruskih kupaca pločica stalno raste, a proizvođači razvijaju nove jedinstvene zbirke za bogate i elegantne interijere.

Sierra College

Zbirka Glorije

Zbirka Florian

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 34 = 38