Белоруски плочице за купатило: 3 најбоља произвођача

Белоруски плочице за купатило: 3 најбоља произвођача

Сви купци траже висококвалитетне и јефтине керамичке плочице када су пред купатилом. Одлично решење биће куповина белоруских плочица, јер има много некретнина које га повољно додељују на тржишту грађевинских завршних материјала. Специјализоване продавнице за продају плочица из Бјелорусије нуде велики избор различитих колекција које помажу у стварању јединствених, јединствених и модерних дизајна ентеријера у купатилима. Можете креирати креативни ентеријер користећи неколико боја у боји или применити декоративне елементе који имају шарене обрасце или украсе.

Збирка Алберта од керамина

Збирка белоруских плочица Анталиа

Колекција Капућино из бренда Керабел

Предности белоруских плочица

Керамика белоруске производње ужива велики интерес међу купцима за облоге зидова и подова у купатилима или купатилима, јер има неспорне предности:

 • Белоруска керамика се не плаши јаких утицаја или других механичких оптерећења, што указује на висок квалитет керамичких производа.
 • Плочица је сигурно заштићена од влаге, а такође служи као препрека и не дозвољава продирање влаге у зидове или под.
 • Керамика не реагује са хемикалијама, тако да можете користити различите детерџенте да га очистите.
 • Керамичке плочице за подове нису клизне, тако да не можете бити уплашени да паднете и смело ходате по њој. Такође, плочице се могу поставити на поду са грејањем, јер је врло лијепо ходати босом на топлом поду.
 • Све керамичке плочице се обрађују помоћу посебне глазуре, који штити плочицу од наглих промена температуре, јер је за купатило прилично релевантна. Као резултат, плочице карактерише дуг век трајања.
 • Плочице имају високу брзину преноса топлоте, стога је у његовој употреби могуће значајно уштедјети на електричној енергији, након што све подне плоче задрже топлоту дуго времена.
 • Плоча белоруске производње има глатку површину, па се прљавштина на њој не одлаже, а рад чишћења је задовољство, јер се то дешава брзо и лако. Само обришите влажном крпом, а плочице поново сијају чистоћом.
 • Керамичке плочице се израђују само из околине материјала. Посебна контрола се врши у почетној фази - при избору сировина.
 • На фабрикама у Бјелорусији, само висококвалификовани радници раде у производњи плочица, који се баве дизајном производа хармонично комбинују стил, практичност и атрактивност керамике.

Белоруски плочице из колекције Ваве

Белоруски подни плочице Ибиза

Подне плочице произведене у Белорусији

Подне плочице из колекције Мадеира

Порцеланска каменица из колекције

Подне плочице

Керамика од порцеланског пода из колекције Цхатеау

Колекција Модерна из белоруске компаније Керамин

Водећи произвођачи

Да бисте креирали оригинални дизајн купатила, купатила или кухиње, пажљиво размислите о томе која плочица се најбоље користи за украшавање зидова и подова. Произвођачи керамичких керамичких плочица у Белорусији већ су то радили за своје потрошаче, јер пружају велики избор колекција, одакле се сви елементи размишљају до најмањих детаља, како би створили атмосферу удобности и удобности.

Подне плочице за купатило из колекције Империал

Бирцх Поттери

Ова фабрика је једна од три највеће фабрике у Белорусији и заузима друго место. Компанија је добила име због чињенице да се фабрика за производњу керамичких производа налази у граду Бериоза.

"Берозакерамика" успешно ради на тржишту керамичких производа за 34 година и нуди својим клијентима само најквалитетније производе, јер производња плочица се јавља само на италијански САЦМИ опреме. Годишње компанија производи око шест милиона квадратних метара плочица. Она се бави производњом модерних колекција, а такође производи и поједине узорке подних плочица.

Плочице из колекције Береста

Колекција Елена

Капри колекција

Комбинација плочица из две колекције Магиц и Мрииа

Колекција Мрииа

Колекција Рондо од белоруског произвођача

Велики успјех заслужује колекцију "Нарциссус", "Стиле", "Азалеа" и "Јазз". Али прави фурор је произвео колекцију "плута", јер површина плочице савршено симулира структуру плуте.

Плочице из колекције Цорк

Церамине

Највећа фабрика за производњу белоруске керамике је Керамин. Ова фабрика је дуго освојила љубав потрошача, јер је успјешно функционисала на тржишту већ више од 60 година.

У бившем Совјетском Савезу "КЕРАМИН" је лидер у производњи плочица и сада не смањује брзину, и стално развија, у потрази за необичним текстура, боја и идеје за нове колекције.

Хербариум Цоллецтион

Колекција Делуке

Аризона колекција

Колекција Ирис

Колекција Антарес

Збирка Хеллас

На самом почетку, фабрика је произвела керамичке цигле, али је десет година касније активно произведена плочица за облоге на зидовима и подовима. Да би се осигурало да је квалитет био у складу са свим опште прихваћеним стандардима, сва стара опрема промењена је на нове италијанске линије за производњу плочица, порцуланске керамике и греса.

Компанија "Керамин" је проширила производњу и сада има три фабрике које производе керамичке плочице, цигле и санитарну керамику за купатила и тоалете.

Колекција Органза

Плочице су направљене у колекцијама како би створили стилски и оригиналан дизајн ентеријера. Поред позадинских плочица за зидове и подове, ту су и луксузни декори, креативне границе и запањујући панели. Посебну потражњу међу потрошачима уживају колекције Бавариа, Монрое, Плаза, Твеед, Органза.

Колекција Романо

Керабел

Водећа позиција у производњи керамичких плочица у Белорусији је мала фабрика у граду Бресту под брендом Керабел. Компанија је већ 27 година задовољна својим купцима само висококвалитетним и елегантним колекцијама плочица. Сви производи су произведени само на опреми произведеној у Италији. "Керабел" стално прати моду и производи нове стилске колекције за подове и зидове, који се углавном користе за унутрашњу декорацију простора.

Плочица из белоруске марке Керабел из колекције Римини

Колекција Домини

Колекција Антикуе

Најбоља колекција белоруских брендова

Белоруски произвођачи керамике се стално побољшавају, траже нове материјале и идеје за стварање оригиналних колекција како би задовољили све жеље купаца. Дизајнери се не плаше експериментисања са новим текстурама, бојама и обрасцима.

Збирка азалеја из Березацерамице

Најбоља колекција из компаније "Березацерамица"

 • Колекција "Азалеа" је представљен у бојама пролећа, јер је овде главни нагласак на бијелој и светло зеленој боји. Савршени додатак су декоративни елементи који имају нежне и романтичне обрасце. Такво купатило или купатило ће се увек разведрити и учинити те срећним светлим бојама.
 • Керамика "Јазз" - одлично решење за класичан ентеријер купатила. Плочица је дизајнирана у смеђој и беж боје. Ево, практичност и декоративност су хармонично комбиновани. Можете експериментисати с нијансама како бисте створили оригиналан дизајн собе.
 • Колекција "Севилла" постаће отелотворење осећаја стила и елеганције сценографије. Комбинација боја различитих боја, луксузних шара и вишеслојних линија су карактеристике ове плочице.
 • Нарциссус плочице израђен је у светло зеленој и беж боје. Сваки ентеријер купатила или купатила ће изгледати једноставно и елегантно.
 • Керамика "Ретро" комбинује многе нијансе: црне, плаве, светло зелене, смеђе и наранџасте, које су хармонично допуњене декоративним елементима. У декорима су приказани јесенски листови и бамбус. Ова колекција ће створити топлу и пријатну атмосферу у било којој просторији.
Збирка џеза

Колекција Ретро

Збирка Нарциса

Колекција Севилла

Колекција Нарциссус Бирцх Керамика

Светле колекције фирме "Керамин"

 • Плочица "Палаззо" савршено преноси текстуру природног мермера. Дизајниран је у ренесансним стиловима и користе се само светле засићене боје: главни нагласак је на наранџастој боји. Оригинални додатак колекцији су декоративни цртежи који су направљени за подне и зидне облоге.
 • Колекција "Валенсија" представљен је у шпанском стилу. Иако је главни нагласак на смеђој боји, али соба не изгледа тамно, јер је такође користила беж плочице и декоре у сивој боји. Дивна комбинација боја идеја ствара изузетан и јединствен ентеријер.

Само неколико колекција белоруске производње описане су изнад, њихов асортиман је толико широк и разноврстан да ће сваки купац моћи да изабере колекцију за стварање луксузног ентеријера купатила или купатила.

Колекција Палаззо

Концепт колекције

Колекција Аура

Ценовник

Једна од главних предности белоруске керамике је приступачна политика цена. Ниске цене се не могу сматрати индикатором лошег квалитета плочица, јер су плочице произведене у складу са свим европским стандардима квалитета. Повољан транспорт плочица у сусједне земље има велики утјецај на цијене, а произвођачи из Белорусије постављају приступачне цијене за своје производе.

Колекција Сакура

Одличну комбинацију цене и квалитета керамичких плочица из Белорусије већ је цењен од стране многих становника Русије. Број купаца белоруских плочица стално расте, а произвођачи развијају нове јединствене колекције за богате и стилске ентеријере.

Колеџ Сиерра

Збирка Глорије

Колекција Флориан

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + 2 =