Alekszejev zuhanyzata – hatékony hidromasszázs a fürdőszobában

Alekszejev zuhanyzata - hatékony hidromasszázs a fürdőszobában

Régóta ismert, hogy a víz- és vízkezelés kedvező hatással van az emberi testre, tisztítja és gyógyítja. A pihentető vízenergia segít a pihenésben, a fáradtság enyhítésében, a bátorságban és a felbujtásban. Ahhoz, hogy a zuhanyozás a legegészségesebb az egészségéért, használd Alexeyev zuhanyát.

Jellemzők

Az Alekseyev hidromasszázs zuhanyzata a nem szabványos vízfolyások előállításának legújabb technológiáival készül. A speciális fúvókák a szerkezet belsejében bonyolult formájúak, amelynek átmérője a beömlőnyílásnál 5 mm, és 0,6 mm-es kimeneten. Emiatt a vízsugár energiája kinetikusvá változik, aminek következtében a vízáramlás csökken, és a repülő sugár energiája nő.

Egy fúvókával ellátott készletben még két rács van, amelyeknek különböző számú furata van, amelyek lehetővé teszik a vízellátás természetének megváltoztatását és az eljárások végrehajtását:

 • dinamikus vízputtatás - 19 lyukú fúvókában;
 • Relaxáló masszázs - 61 lyuk.

Alexeyev zuhanyzós szettje

ellenérvek

A hátrányok a következők:

 • Alekszejev zuhanyzata nem túl szép, tehát ha elegáns és modern fürdőszobája van, akkor nem "illeszkedik" az általános stílusba. Ebben az esetben az Alexeyev zuhanyzását kizárólag az eljárás során használhatja, majd tegye az elegáns zuhanyt a helyére.
 • meglehetősen magas ár - a kiskereskedelemben ez körülbelül 4 ezer rubel.

Alekseev zuhanyzata a következő színekben kapható:

 • átlátszó;
 • elefántcsont
 • ezüstszínű fém;
 • kék;
 • piros.

Alexsew Zuhany - színek

A pezsgőfürdő hasznos tulajdonságai

A hidromasszázs a masszázs kiváló formája, amely gyakorlatilag nincs ellenjavallat:

 • Hatalmas gyógyító hatása van az egész testre, beleértve a bőrt, a keringést és az emésztést.
 • A csapvíz nyomását a fúvókából a legkisebb vízcseppekké alakítják át, amelyek különösen hasznosak a cellulitisz, a varikózis, az arthrosis és a VSD problémáira.
 • Szintén Alekszejev lelke csökkenti a fájdalmat az ízületekben, mert a víz hőmérsékletének 38 fokosnak kell lennie.
 • A pezsgőfürdő első üléseit követően könnyedén érzed magad a lábaknál, az ízületek mozgékonyabbá válnak és elkezdenek "égetni" a zsírt.
 • A csontrendszeri betegségekkel járó Alexeyev lelke kedvezően befolyásolja a problémás területeket, segít a fájdalom és a gyulladásos ödéma enyhítésében.

A víz nyomásának megváltoztatásával elérheti a masszázs különböző hatásait: a könnyű pattanástól a masszív masszázsig.

Az orosz tudós A.N. Alexeeva a hidromasszázs rendelkezésére áll, és most könnyedén megszabadulhat a cellulitistól, és otthon is növelheti az izomtónust.

Szabadalmaztatott zuhanyzó Alekseeva

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a masszázs és a hidromasszázs nem kezeli az összes betegséget. Leggyakrabban más intézkedésekkel együtt írják elő őket.

Ellenjavallatok

A fő ellenjavallatok:

 • masszázs a has - terhesség, valamint az kövek az epehólyag;
 • nyakmasszázs - pajzsmirigy betegség;
 • magas hőmérséklet;
 • krónikus betegségek súlyosbodása;
 • bőrelváltozásokkal rendelkező övezetek;
 • 1 év alatti gyermekek.

Alexeyev lelke használatának lehetőségéről jobb konzultálni orvosával. Ez a hidromasszázs ellenjavallt egy specifikus betegség jelenlétében, amikor a masszázsok károsak.

Alekszejev zuhanyzása

További mellékletek

Vásárolhat további mellékleteket, amelyek segítségével masszírozza a test minden részét és elvégezheti a következő eljárásokat:

 • nyirokelvezetés - 17 nyílású fúvókában;
 • víz alatti masszázs - 1 lyuk;
 • ütéscsökkentő terápia - 7 lyuk;
 • arc tisztítás - 7 lyuk;
 • az arc hidromasszázs - 4 lyuk;

Zuhanyzó Alexeyeva - fúvókák - hidromasszázs

2 fúvóka van a dinamikus vízputtatáshoz és relaxáló masszázshoz, amint azt korábban említettük.

További jellemzők

A fenti érdemein túl, Alekszejev lelke, még sok további lehetőséggel rendelkezik, amelyek hasznosak lehetnek a háztartásban:

 1. A levegő ionizálószere. Tökéletes megoldás azok számára, akiknek fejfájásuk vagy fülledt orrjuk van. A fürdőszoba hidromasszázs fúvókájának tíz perces munkája megnöveli a negatív töltésű ionok számát több száz alkalommal, gyógyító hatással.
 2. Vízalatti masszázs zuhany. A maximális hatás akkor fordul elő, ha meleg vízben hideg vízsugárral masszíroznak.
 3. Könnyű gondozás a kutyák számára. Azonnal megtisztítja a szennyezett mancsokat, miközben hasznos masszázsokat végez.
 4. Gyapjútermékek mosása finom anyagokból.
 5. Tárgyak tisztítása bordázott felületen.
 6. Az autó motorjának mosása.

A vénák eltávolítása

A világ minden táján számos olyan foglalkozás van, amelyben az emberek tevékenysége alapja a napi pihenés a lábukon. Nem számít egy divatos boltban vagy egy vásáron. Leginkább a lábak duzzanata, a lábak fájdalma, a varikózis szenved a nőknél.

Az ilyen szakmáknak ajánlott minden nap meleg fürdőzést ajánlani, röviddel lefekvés előtt, Alexeyev hidromasszázs zuhanyával 15 percig a lábtól a csípőig, körkörös mozdulatokkal.

Továbbá javasoljuk, hogy egyenes vonalakat masszírozza lefelé.

A vízsugár nyomása kellemes bizsergő érzést okozhat. A vízmasszázs során a bőr felmelegszik, a nyirok és vérkeringés kiáramlása javul.

Alekszejev zuhanyzása

A cellulitisz eltávolítása

A cellulitisz jelentős probléma a legtöbb nő számára. Annak érdekében, hogy jó állapotban maradhasson, sokan egyetértenek velük. Kiváló megoldás lesz Alexeyev zuhanyzása, amely lehetővé teszi, hogy otthon bármikor készítsen anticellulit masszázst.

A hidromasszázs sokkal hatékonyabb, mint a rendszeres masszázs, mivel a vízsugarak kedvezően befolyásolják a bőrt, aktiválják a sejtszintű reakciókat. Erős vízsugár stimulálja a keringési rendszer működését.

Alexeyev hidromasszázs zuhanyt úgy tervezték, hogy a testen elegendően hosszú hatású legyen, különböző módokban, ezért használatát még akkor is folytathatja, ha a bőr pirosra fordult.

Telepítése saját kezűleg

Alekszejev zuhanyzata nagyon kedvező orvosi megoldás, amely segíteni fog egy fürdőzónát bármilyen fürdőben.

Elég, hogy egy öntöződobozt telepítsen egy hagyományos zuhanyfej helyére egy hidromasszázs számára. Nincs szükség további készülékekre, mivel Alexeyev zuhanyzása a szivattyú nélkül, a csapból szokásos nyomással működik, megváltoztatva, amely lehetővé teszi a hatás intenzitásának szabályozását.

Alekszejev otthoni zuhanyzása

Az Alekseev zuhanyzót a német cég BAYER AG nagy szilárdságú műanyagából készítik, és speciális adapterrel rendelkezik bármilyen vízellátó rendszerhez.

Ha Dushe Alekseevet folyamatosan tervezi használni, akkor jobb, ha kicseréljük a készlethez mellékelt adaptert a fémre.

Fém adapter Alexeyev zuhanyához

Szakértők véleményei

A hidrodinamika terén a közelmúltbeli fejlődés azt mutatja, hogy ha a sugár sebessége másodpercenként 11 méter fölött van, kavitációs hatás alakul ki, amely a testhez való érintkezéskor hozzájárul ahhoz, különböző formájú energiák minimális méretekben:

 • hő, amely elpusztítja a baktériumokat, de aktiválja a sejteket;
 • fény, amely megkönnyíti a sejtek elválasztását;
 • elektromos, amely hozzájárul az összes élettani folyamat javulásához;
 • hang, amely serkenti a szervezet megújulási folyamatát.

Ismeretes, hogy a vízsugarakat, amelyek akadályokba ütköznek, apró részecskékre vannak felosztva, amelyek a negatív töltésű ionokkal helyet foglalnak. 15 perces használat után a negatív töltésű ionok mennyisége többször emelkedik, és a levegő úgy néz ki, mint egy hegyi vízesés.

Alekseev zuhanyzója nemcsak kellemes benyomást, hanem kiváló hidromasszázshatást is eredményez.

Vélemények

Az ügyfelek többsége nagyon elégedett az eredményével, de mielőtt megvásárolná, értékelni fogja a házban lévő víz nyomását: alacsony nyomáson a hatás elhanyagolható lesz. Inkább a hatás lesz, de nem érhető el észrevehető eredmények.

Azt is meg kell jegyezni, hogy a hatás csak integrált és rendszeres alkalmazás. Az eljárás során könnyű lélegezni, és a hidromasszázs is kellemes.

Javasoljuk, hogy hidegmasszázsokat végezzen a hasi régióban legalább 1,5 órával étkezés után.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

69 − 67 =